24 januari 2011

a toothy frog

8 opmerkingen:

 1. he, m'n berichtje is verdwenen. Poging twee dan maar.
  Ik vind je stempels erg mooi en ongelofelijk dat je ze in zo'n hoog tempo maakt. Ik probeer het ook af en toe (zie blog). Soms gebruik ik Hema gummen, soms speciaal rubber van Steatler of Speeball. met dat laatste heb ik wel het idee dat je ze minder snel per ongeluk beschadigd, met je nagel ofzo. Wat voor gummen gebruik jij?
  Groeten,
  Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via via kom ik hier terrecht en ik ga je zeker volgen!
  Wat een mooie en leuke stempels maak je. Ik ben onlangs ook besmet geraakt met het stempelmaakvirus. Ik ben net zoals floddertje hierboven wel beniewd naar de materialen die jij gebruikt. Ik hema-gum en abig linoguts zetje. En ik merk ook dat de gummen soms snel afbreken en beschadigen. Maar goed, ik ben nog in de probeerfase...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik gebruik meestal gummen van de "action" die zijn lekker dik en ze kosten maar € 0,26 per stuk.
  maar dat speciale rubber van steatler of speedball wil ik graag eens proberen. weet jij waar je dat kan krijgen in nederland?
  groetjes, gertie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @gertie: ik was laatst bij de action, maar daar hebben ze geen gummen (meer) Ik ben pas een paar weken bezig met stempels maken maar ik vind het erg leuk! En de kinderen stempelen ook graag. Gebruik jij ook een abig linogutssetje? Ik zou de speedball guts wel graag willen, moet internet nog ff afsnuffelen of ik die hier ergens kan verkrijgen...Oh en ik weet dat vis internet die speedball rubberdingen te verkrijgen zijn, maar ik zou zo snel even niet weten waar...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook via via op je blog terecht gekomen, vind het echt geweldig wat je maakt. Ben net helemaal into the stamps, dus ik ga je zeker volgen en ook maar es een gummetje proberen te verbouwen misschien.

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,

  ik heb idd zo'n Speedball guts, werkt prima. Ik heb alles gekocht bij Stampeaz. Ook nog een derde soort rubber, PZ Kut, maar dat vond ik niks. Dickblick schijnt ook veel te hebben. In nederland weet ik ook niet waar je dat kan kopen, vaak naar gezocht, nooit gelukt.
  Ik wil geen spam achter laten, maar als je op mijn blog kijkt bij de posts met het label stamp of op onderstaande link klikt vind je een paar posts over welk rubber, welke inkt e.d ik gebruik, en een paar links naar websites waar ik wat aan heb gehad.
  http://wijeisenijs.blogspot.com/search/label/stamps

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij de V&D hebben ze ook grote gummen van ca 6x12 cm!

  BeantwoordenVerwijderen