Bleekroze en zachtzoet of karmozijnroze en hysterisch friszuur - minstens één maal een granaatmaal per etmaal. Goed voor hart mevrouw, zegt de koopman. Maar nu zijn z'n vruchten vaal en smaken ze muf, hij is er niet trots op. Niet de tijd. Ben extra blij met Gerties granaat: goed voor hart, goed voor oog!
This is a blog documenting a project that spanned exactly one year, from January 1, 2011 to December 31, 2011. On each of those 365 days I have made a stamp, cut from a simple eraser. I still continue making stamps. And while waiting for my book Stempelen! to be published I will show you a stamp from this book every day :^)
stempelworkshop
Over de stempelworkshops die ik regelmatig geef. Deze workshops zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Heel leuk als verjaardagsfeestje of vrijgezellenfeestje. Wil je een keer meedoen met een workshop of wil je dat ik er een bij je thuis kom geven? Hier lees je er meer over!
my website
hier houd ik van
a blog about my collections
my ceramics
interview on graphic design blog
Dutch graphic designer Annelies Vlasbom interviewed me on her blog Zeppa
stamps for sale!
You can buy one of the stamps, or you can order a stamp specially made for you. If you are interested send me a mail: gjaquet@freeler.nl
Bleekroze en zachtzoet of karmozijnroze en hysterisch friszuur - minstens één maal een granaatmaal per etmaal. Goed voor hart mevrouw, zegt de koopman. Maar nu zijn z'n vruchten vaal en smaken ze muf, hij is er niet trots op. Niet de tijd. Ben extra blij met Gerties granaat: goed voor hart, goed voor oog!
BeantwoordenVerwijderenOooh... om op te eten! Die zou ik zo in mijn tasje willen meenemen en hier en daar willen 'achterlaten'!
BeantwoordenVerwijderen